Olthof Interieur te Tynaarlo, al meer dan vijftig jaar een begrip. Olthof haalt zijn kracht uit kwaliteit en service. Wij leveren houten vloeren, laminaat, pvc vloeren, marmoleum tapijt, gordijnen, raambekleding, binnen en buitenzonwering en boxsprings. Het meten, plaatsen en leggen gebeurt door eigen medewerkers. Niet door freelancers. Naast de service die wij bieden, hebben wij maandelijks altijd een leuke aanbieding.

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van kleuradviezen. Veel mensen zijn toch nog wat onzeker over het kiezen van kleuren. Vaak als wij bij de mensen thuis komen, voor het opmeten, dan kunnen adviezen gegeven worden over de kleuren of producten als dat wenselijk is. Soms laten klanten foto’s zien als ze in de winkel komen en dan kunnen wij het advies vaak direct ‘in de roos’ schieten. Dus als je op pad gaat voor je binnenhuis, hoef je maar naar één adres te gaan. Klassiek, modern, kostbaar, betaalbaar, je kunt het bij Olthof vast en zeker vinden!

Olthof Interieur Pan

Neem vooral een kijkje in de winkel van Olthof Interieur aan de Dorpsstraat nummer 67 in Tynaarlo.

Nieuwe showroom bij Olthof

Een beddenshowroom bij Olthof is aanwezig. Naast een prachtige showroom van Eastborn op de begane grond heeft Olthof op de 1e verdieping de showroom ingericht met een luxere uitvoering boxsprings van het merk Pullman. Kom langs in onze winkel om de bedden zelf te testen.

Service, advies en maatwerk

Wij beschikken over een gratis opmeetservice en komen ook voor gratis kleurenadvies bij u thuis! Daarnaast werkt Olthof Interieur met vrijblijvende offertes en heeft een eigen, vakkundige stoffeerderij.